Tisztelt Leendő Partnerünk!

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek az ÉPFER Kft-t.

Cégünk 1987 március 19-én alakult Építő és Lakatosipari kisszövetkezet néven. A kisszövetkezet 1993. január 1-vel Kft.-vé alakult, de minden esetben a cég jogfolytonosan működött tovább.

A 2023-as év cégünk életében változásokat hozott. Telephelyünk és műhelyünk 2023. januártól, az irodánk 2023. júliustól átköltözött a Déli Ipari Parkban lévő Galamb József utca 2. szám alá. Így most már ebben az új környezetben tudjuk fogadni leendő kedves ügyfeleinket.
A mai építőiparban egyre inkább dominál a minőség. Úgy gondolom ennek a cégnek talán a legnagyobb erőssége, hogy a fizikai létszám jelentős része a kezdetektől itt dolgozik, és minőségi munkavégzésre alkalmas. Ezért is kapunk annyi megbízást, hiszen a kor színvonalának megfelelő minőségben tudunk dolgozni. Minden évben igyekszünk - lehetőségeink szerint - eszközeinket bővíteni, és a jövőt építeni. Természetesen a modernebb, korszerűbb eszközökkel dolgozva még jobb minőségben tudunk a jövőben házakat építeni.

Készséggel állunk rendelkezésére egy személyes találkozó keretében is és remélem, hogy a jövőben Önt is megbízóink között köszönthetjük!

Szojka Gábor
Ügyvezető
Telephely